سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عصر ظهور

نظر

علائمی که برای آخرالزمان در روایات گفته شده، برخی قطعی هستند و برخی خیر... همچنین این علائم را با قاطعیت نمی‌توان بر افراد و اتفاقات تطبیق داد و صرفا می‌توان درباره شباهت‌های آنها با آنچه در روایات هست، صحبت کرد.

احادیث علائم قبل و هنگامه ظهور در کتب مختلف آورده شده است. مثلا در جلد 29 کتاب احقاق الحق، سیدمرعشی رحمه‌الله احادیثی در این موضوع آورده است که یکی از آنها را در اینجا نقل می‌کنم.

یکی از علائم ظهور پرچم‌ها و قیام‌های قبل از ظهور حضرت است خصوصا پرچم سیاه (رایات سود) که البته با توجه به احادیث مشخص می‌شود که چندین دعوت و قیام با پرچم سیاه داریم که برخی ناحق هستند.

در صفحه 410 کتاب مذکور حدیثی منسوب به امیرالمومنین آورده شده که فرمودند: «إذا رأیتم الرایات السود فالزموا الأرض، فلا تحرکوا أیدیکم ولا أرجلکم ، ثم یظهر قوم ضعفاء، لا یؤبه لهم، قلوبهم کزبر الحدید، هم أصحاب الدولة ، لا یفون بعهد ولا میثاق ، یدعون إلى الحق ، ولیسوا من أهله ، أسماؤهم الکنى ، ونسبتهم القرى ، وشعورهم مرخاة کشعور النساء حتى یختلفوا فیما بینهم ، ثم یؤتی الله الحق من یشاء»

زمانی که پرچم‌های سیاه را دیدید، به زمین بچسبید و حرکتی نکنید. سپس قومی ضعیف ظاهر می‌شوند که مورد اعتناء نیستند. دل‌هایشان مانند آهن است. آنها اصحاب دولت هستند. به عهد و میثاق پایبند نیستند. به حق دعوت می‌کنند اما اهلش نیستند. اسامی آنها کنیه است. نسبت آنها شهرهاست. موهایشان مانند زنان است. [به غلط‌هایشان ادامه می‌دهند] تا اینکه بین آنها اختلاف پیش می‌آید سپس خدا حق را به هر کس بخواهد می‌دهد.

ارتباط داعش با علائم آخر الزمان

پرچم داعش سیاه است (تصویر فوق) و اینکه گفته شده «حرکتی نکنید» ممکن است به این معنا باشد که «حرکتی علیه آنها انجام ندهید» یا ممکن است منظور این باشد که «به آنها نپیوندید»

اینکه گفته شده «دل‌هایشان مانند آهن است» هم شاید کنایه از خشونت و سنگدلی آنان باشد که داعش‌ها در این زمینه شانه به شانه چنگیزخان مغول می‌زنند.

اینکه گفته شده آنها اصحاب دولت هستند هم می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد که بسیاری از آن معانی بر داعش قابل تطبیق است.

تطبیق اینکه گفته شده «به حق دعوت می‌کنند اما اهلش نیستند» بر داعش‌ها هم بس واضح است. حتی به حقی که خودشان به آن معتقدند (فقه اهل‌تسنن یا حتی وهابیت) پای‌بند نیستند.

اینکه گفته شده «اسامی آنها کنیه است» و «نسب‌شان اسم شهرهاست» هم با کمی تامل بیشتر آشکار می‌شود. اسامی بسیاری از سران آنها به صورت کنیه است (ابوفلان) و نسب و فامیلی آنها هم اسامی شهرها و کشورهاست... الشیشانی(چچنی)، الجولانی، البغدادی، الحرانی و ...

____________________
پی‌نوشت: همانطور که گفته شد اینها تنها گمانه‌زنی‌هایی بر تعیین مصداق آن حدیث بود و امیدواریم که اینطور بوده باشد و وعده آخر این حدیث هم به زودی محقق شود ان‌شاءالله.